115

Spesialtilpassede trapper og rekkverk

Ved å velge spesialtilpasset får du trapper og rekkverk som passer perfekt til dine ønsker og behov

For Lie Blikk AS

Tove Annett Tingvik

Lie Blikk AS

31. mai 2022
Foto: Lie Blikk
Foto: Lie Blikk
Foto: Lie Blikk
Foto: Lie Blikk
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220615114043588.png?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220615114043588.png?maxwidth=2000
Foto: Lie Blikk
Foto: Lie Blikk
0

En trapp blir ofte ansett som en praktisk transportvei mellom to etasjer i et bygg. Det er selvsagt også den viktigste funksjonen, men du må også huske at trappen som regel har en sentral plassering og utgjør et stort blikkfang i både privatboliger og næringsbygg. Dermed ligger alt til rette for å investere i en trapp som utgjør et designelement i seg selv, enten du ønsker at den skal gli inn i det øvrige interiøret eller vil ha en trapp som skiller seg ut.

Hos Lie Blikk kan vi hjelpe deg med begge deler. Vi designer og produserer trapper etter kundenes ønsker og behov, og vårt varemerke er spesial- og kundetilpasning. Er du på jakt etter en utvendig trapp, kan vi selvsagt også produsere det.

Våre trapper lages i stål, tre og glass, eller en kombinasjon av ulike materialene. Både for inn-og utvendig bruk velger mange en ståltrapp som kles med treverk i trinnene. Da får du det industrielle preget fra stål, samtidig som treverket gir et mykt og lunt uttrykk. Ved å kombinere stål og tre kan vi også lage trapper med svevende trinn. En svevende trapp har skjult bæring av stål i veggen og kles med trinn i tre. Da får du heller ingen synlige vanger og sluttresultatet er en stilren og minimalistisk trapp.

Velg riktig type trapp

Ulike bygg krever ulike typer trapper, og vi kan levere rettløps-, repos-, vindel- og vinkeltrapper. Det handler mye om smak og behag da du selvsagt skal ha en trapp du liker. Samtidig handler det også om hva det er plass til i trapperommet. En rettløpstrapp krever som regel mest plass, mens en vinkeltrapp er den mest arealeffektive løsningen.

For å finne ut hva som passer for akkurat ditt behov er det viktig å ta kontakt med fagfolk på et tidlig tidspunkt i en byggeprosess eller et rehabiliteringsprosjekt. Våre fagfolk stiller gjerne på befaring for å se hvilke muligheter som finnes og hva vi kan gjøre for å skreddersy trappen til dine behov.

Rekkverk som tar sikkerhet og design på alvor

I Lie Blikk leverer vi også skreddersydde rekkverk til innen- og utendørs bruk. Mulighetene hos oss spenner fra tradisjonelle uttrykk med smijern til utpreget moderne rekkverk med glass eller blankpolert stål. Til både ut- og innvendige trapper velger en del også rekkverk laget av stående eller liggende vaiere, som gir et moderne og luftig uttrykk.

Uansett hva du velger kan du være sikker på at du får et rekkverk som både er stabilt, beskyttende, pent og stilfullt, samtidig som det er 100 % skreddersydd til dine behov og ønsker.

Til utendørs rekkverk skal du vite at vi også lager porter i alle utførelser. Her kan du velge mellom enklere varianter som betjenes manuelt til varianter som kan styres med motor.

Tar du kontakt med oss i Lie Blikk kan vi fortelle deg enda mer om hvilke muligheter som finnes. VI hjelper deg gjerne med å finne de løsningene som passer best for deg både når det gjelder trapper og rekkverk.  Lie Blikk er en moderne bedrift, med over 40 års erfaring i bransjen, som evner å tenke nytt i takt med markedet og den teknologiske utviklingen. Vår måte å tilpasse oss på, gjør at vi langt på vei blir sett på som en foregangsbedrift.

3864
TrueFalsec-402
left -1 TrueFalsec-402
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210420095928547.jpg #FFFFFF
Les også