115
Foto: Lie Blikk AS
SWITCH SECTION

Alt innen blikkenslagerprodukter

Vi har også en fysisk butikk der du får hjelp til det du måtte ha behov for

For Lie Blikk AS

Tove Annett Tingvik

Lie Blikk AS

15. juni 2022
For Lie Blikk AS

Tove Annett Tingvik

Lie Blikk AS

15. juni 2022
Foto: Lie Blikk AS
Foto: Lie Blikk AS
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220615111633940.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220615111633940.jpg?maxwidth=900
Foto: Lie Blikk AS
Foto: Lie Blikk AS
0

Lie Blikk har Sør-Norges største utvalg i blikkenslagerprodukter og leverer både til privat- og proffmarkedet. Utvalget vårt omfatter blant annet takrenner, beslag, ventilasjon, festemidler, profilerte plater og takplater. I tillegg har vi et bredt spekter av spesialprodukter.

Store deler av utvalget finner du i butikken vår på Orstad i Klepp, der du også kan få gode råd om de ulike produktene og hva slags muligheter som finnes. Har du en utfordring du vil at vi skal løse, får du også hjelp til det. Det kan eksempelvis dreie seg om å få produsert ulike typer beslag på mål. Vil du vite litt mer om hva du kan forvente å finne i butikken, anbefaler vi at du leser videre.

Varige, vakre fasader og med metall

Vi leverer eksempelvis plater til bruk på fasader og tak. Med våre plater får et hvert bygg vakre og vedlikeholdsvennlig fasader og tak – og her spenner mulighetene bredt. Vi kan eksempelvis nevne aluminium, komposittmaterialer, zink og kobber. Felles for alle disse er at de er svært sterke, holdbare og laget for å tåle påkjenningene naturen utsetter dem for. De er dessuten tilnærmet vedlikeholdsfrie, og så lenge monteringen er korrekt utført vil farge og utseende holde seg i flere tiår.

Med metall på fasaden eller taket er det også stor valgfrihet når det gjelder farger og utforming. For det første har ulike metaller ulike egenskaper og utseende, men de kan også monteres på ulike måter. En skive- eller båndtekket fasade vil eksempelvis fremstå på en helt annen måte enn en fasade som kles med fasadeplater eller kassetter. Ved å kombinere metall og andre materialer åpner det seg også andre spennende muligheter.

Vil du lese mer om mulighetene med metall på fasaden eller taket, anbefaler vi at du leser denne artikkelen.

Skreddersydde rekkverk og trapper

Hos Lie Blikk har vi også spisskompetanse på trapper og rekkverk i stål og glass. Vårt varemerke er spesial- og kundetilpasning, som betyr at alle trapper og rekkverk designes og tilpasses etter kundens ønske. Det betyr at du får maksimal plassutnyttelse og perfekt passform, noe som ofte ikke vil være tilfelle dersom du bruker produkter med standardmål. Dette er særlig tilfelle når det gjelder rekkverk, der du ofte vil oppleve at modulene ikke passer helt inn.

Våre trappemodeller omfatter både rettløps-, repos-, vindel- og vinkelmodeller. Hvilken modell du velger er avhengig av smak og behag, men husk at plassen du har tilgjengelig også spiller inn. En rettløpstrapp tar som regel mest plass, mens en vinkeltrapp som regel er den mest arealeffektive. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hvilken trapp som passer best hos deg.

Når det gjelder rekkverk kan vi både levere varianter i glass, blankpolert stål og smijern. Med glass og stål får du et moderne uttrykk, mens smijern gir et klassisk og tradisjonelt utseende. Til utendørs rekkverk lager vi dessuten også lager porter i alle utførelser. Valgmulighetene spenner fra enkle porter som betjenes manuelt til porter som kan styres med motor.

Beslag produsert på mål

Det er ikke bare trapper og rekkverk som produseres på mål. Som blikkenslagere er vi nemlig eksperter på spesialtilpasning av de fleste metall- og stålprodukter. Finner du ikke beslaget du trenger blant standardutvalget, lager vi det på mål til deg. Vi leverer blant annet vindskibeslag, vindusbeslag, terrassebeslag, sløys- og skottrenner, slette beslag og pipehatter. Vi leverer selvsagt også takrenner og nedløp og kan gi deg de rådene du trenger både når det gjelder farger og dimensjoner.


4044
TrueFalsec-402
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210420095928547.jpg #FFFFFF
Les også